Tara Hategului Junior’s Cup Indoor 2017

Țara Hațegului Junior’s Cup Indoor 2017 !

Sâmbătă și duminica 18-19.11.2017 ,  Asociatia Club Sportiv Masters Sports a organizat, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Hațeg, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului – Geoparc UNESCO – Universitatea din București, Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat, Interact Hateg si Acerbis Romania, in calitate de partener tehnic, la sala de sport a orașului Hateg, a doua ediție a unui campionat național de fotbal, destinat copiilor și juniorilor (8 – 9 ani).
Având ca obiective promovarea fotbalului pentru copii și juniori , pe plan local, regional și național si promovarea turistică a Țării Hațegului, cât și strângerea de fonduri pentru proiectele derulate de tinerii de la clubul Interact Hateg, competitia a adunat la start 10 cluburi, cu 16 echipe, din 6 județe ale tarii.
In cele doua zile s-au desfășurat 40 de meciuri la care au participat în jur de 200 de copii și antrenori, acestia fiind încurajați din tribune de cel putin tot atatia spectatori.
In permanenta, atat pe teren cat si in tribune, a fost o atmosferă incendiară, întreținută si de minunatii tinerii de la Interact Hateg.
La festivitatea de premiere, echipele clasate pe podium au primit cupe, diplome, medalii și cadouri, iar toti copiii participanti au primit diplome si suveniruri din partea organizatorilor.
Peste 200 de persoane au ocupat pensiunile și hotelurile din Hațeg și au vizitat obiectivele turistice importante din Țara Hațegului.

LISTA CASTIGATORILOR:
Categoria de vârstă 2009
1. Juniorul Aiud
2. Viitorul Cluj
3. Viitorul Arad
Categoria de vârstă 2008
1. CFR Simeria
2. Sorii Junior’s Lupeni
3. ACS SF Valea Frumoasei Sebeș

Felicitari tuturor participantilor!
Multumim tuturor partenerilor, sponsorilor si celor care ne-au spijinit in organizarea evenimentelor derulate in acest an sub egida Masters Sports!